3 июл. 2009 г., 21:23

Не исках 

  Поэзия » Любовная
566 0 0

Не исках да бъда за тебе поредна,

не исках да спираш, сякаш съм гара съседна.

Не исках да бъда засечка във плана,

а исках да бъда в сърцето желана.

 

Не исках да обичам

и после да бягам.

Не исках да чувствам

и после да страдам.

 

Но ето ме сега,

жертва в твоята шега.

И ето ме сега,

без време да попитам „От кога?”

 

От колко време

всичко в мен убиваш?

Колко още ще отнеме

лъжите във сърцето да забиваш?

© Лия Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??