Не искам да заспивам
пак сама
и с благородство
да сгрявам
нечии чувства
отминали,
а щастието си
за сметка на това
да пропилявам
за чуждите гнезда
изстинали...
Във любовта
благородство няма!
Животът е един
и е борба,
а щастието
не късмет е,
а – жертва, битка
и война!
Избирам щастието
в любовта,
не благородството
към нечия измамена жена...
© Nina Toshich Все права защищены