Sep 17, 2017, 10:27 AM

Не искам.... 

  Poetry » Love
338 1 0

Не искам да заспивам

пак сама

и с благородство

да сгрявам

нечии чувства

отминали,

а щастието си

за сметка на това

да пропилявам

за чуждите гнезда

изстинали...

 

Във любовта

благородство няма!

 

Животът е един

и е борба,

а щастието

не късмет е,

а – жертва, битка

и война!

Избирам щастието

в любовта,

не благородството

към нечия измамена жена...

 

 

 

 

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??