18 мар. 2011 г., 19:13

Не искам друго 

  Поэзия » Философская
838 1 10

Започва ли началото на края?

Навън захвана силно да вали!

Обади се забравен стар приятел...

Оставих омалелите мечти...

Завтече се в душата ми тревога...

Изплуваха забулени вини...

Ръце издигнах, за да се помоля...

Не искам друго -

Бог да ми прости!

 

 

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??