Започва ли началото на края?
Навън захвана силно да вали!
Обади се забравен стар приятел...
Оставих омалелите мечти...
Завтече се в душата ми тревога...
Изплуваха забулени вини...
Ръце издигнах, за да се помоля...
Не искам друго -
Бог да ми прости!
© Руми Бакърджиева Всички права запазени