3 мар. 2010 г., 11:46

Не желая да заместваш пролетта 

  Поэзия » Любовная
550 0 3


Не желая да заместваш пролетта

и да ме хващаш, когато падам, не искам.

Стигат ми думите, с които ме спасяваш,

щом от умора откажа мечтите да стискам...

 

                    Стига ми, щом за ръката ме хванеш

                    и отправим поглед с теб към небето.

                    Някаква магия криеш, че правиш,

                    усещам го близо... Сякаш ми щипе лицето.

 

                                          Благодаря не на космически сили -

                                          стъпих с тебе здраво на земята,

                                          а на онази твоя рядка човечност -

                                          не са на изчезване на хората сърцата...

 

 

 

 

© Стеляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря за думите... Аз се прекланям пред твоята творческа мисъл!
  • Не са и няма да бъдат изчерпани сърцата а душите още повече.щом има хора като теб.пиши Стели и живей!!!
  • Красиво е!Поздрав!
Предложения
: ??:??