26 мар. 2007 г., 15:06

Не казвай нищо 

  Поэзия
560 0 2
Не се опитвай да ми кажеш нищо,
недей - достатъчно боли.
Боли, когато чувстваш близост, страст и нежност,
а виждаш две разминати във времето съдби.

Едва познавам те, а всъщност зная,
че ти си аз, а аз съм ти.
Миговете с теб пренасяха ме в рая...
Живял си цял живот в моите мечти.

И да гадаем няма смисъл,
не можем нищо ний да променим.
Животът на човек не се променя с мисъл,
трябва просто да се разделим.

И можем да се вгледаме в очите,
недей да казваш нищо - замълчи!!
Усещам пулсa ти и вятъра в косите,
да те целуна за последен път ми позволи.

Не се опитвай да ми кажеш нищо,
няма смисъл и така боли.
Не опитвай да ми кажеш нищо -
прегърни ме, целуни ме, а после просто си върви!!

© Елена Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??