18 нояб. 2020 г., 09:54

Не казвам " Сбогом '' , Обич моя... ( Триолети ) 

  Поэзия » Любовная, Строгие формы
530 1 2

1.

 

Не искам аз да те изгубя.

Душата ми за теб е жадна..

Без тебе в мрак ще се пречупя.

Не искам аз да те изгубя.

 

Заминеш ли, не ще се влюбя

никога след теб... Ще падна.

Не искам аз да те изгубя.

Душата ми за теб е жадна.

 

2.

 

Луната ще ти подаря!

Повярвай ми! О, тя е твоя!

В звездите аз ще изгоря -

Луната ще ти подаря!

 

Бъди щастлива и добра!

Не казвам " Сбогом " , Обич моя!

Луната ще ти подаря!

Повярвай ми! О, тя е твоя!

 

3.

 

Дихание от Светлина

озарява ме с любов.

Сияйна, хубава жена -

дихание от Светлина.

 

Добра и нежна топлина

деня изпълва с порив нов.

Дихание от Светлина

озарява ме с любов.

 

4.

 

Колко си красива само!

Гледам и се чудя аз.

Удивление е нямо -

колко си красива само!

 

Как да ти го кажа прямо?

Не откликва моя глас.

Колко си красива само!

Гледам и се чудя аз.

 

 

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Без тебе в мрак ще се пречупя.
  • Изпратил си ми едно примамливо коктейлче от триолети... 🙂
    Благодаря ти!
Предложения
: ??:??