14 июл. 2010 г., 08:36

Не ме гони 

  Поэзия » Любовная
778 1 2

Моля те, не ме гони. В лицето ти разкрих тъгата.
Говорих, молих. Ти мълча. Защо мълча?

Защо не каза, че надежда няма, та болката ми малко да сломи.
Колко пътища да търся към твоето мълчание, кажи?

Колко роли да играя, за да ме харесаш някак ти.
Нормална, лоша, скромна, непокорна. Как ме искаш?

Или и аз със тебе да мълча? Да остана няма и прекършена от мъка.

Кажи какво.

Греховете си ще се опитам да изкупя, за да дойда
чиста в твоя свят.

И не знам какво да сторя още, единствен шанс от тебе искам.

Моля те, не ме гони.

© Палмира Божинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??