12 янв. 2008 г., 20:47

Не ме изоставяй... 

  Поэзия » Другая
797 0 9

Не те виждам, стих,

през мъглата на тази злоба.

Не те  чувам, стих,

от виковете на тази лъжа.

Не те чувствам, стих,

от упойката на гордостта.

Не ме изоставяй, стих.

Моля те...

© Николета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??