12.01.2008 г., 20:47 ч.

Не ме изоставяй... 

  Поезия » Друга
785 0 9

Не те виждам, стих,

през мъглата на тази злоба.

Не те  чувам, стих,

от виковете на тази лъжа.

Не те чувствам, стих,

от упойката на гордостта.

Не ме изоставяй, стих.

Моля те...

© Николета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??