Не ме питай защо те обичам...
Знаеш - отговор няма!
Това е чудо необяснимо,
което дарява двама.
Не ме питай защо те искам...
Знаеш - отговор няма!
Това е като въздуха,
който дишат двама.
Не ме питай защо те мечтая...
Знаеш - отговор няма!
Това е като слънцето,
което огрява двама.
Не ме питай защо те жадувам...
Знаеш - отговор няма.
Това е като ручей,
който пият двама.
Не ме питай защо те сънувам...
Знаеш - отговор няма!
Това е като залъка,
който споделят двама.
Не ме питай защо, не ме питай ...
Знаеш - отговор има!
Това е любовна магия,
която да дъно ще пия!
© Таня Иванова Все права защищены