Jun 16, 2013, 11:37 AM

Не ме питай защо 

  Poetry » Love
972 1 10

Не ме питай защо те обичам...

Знаеш - отговор няма!

Това е чудо необяснимо,

което дарява двама.


Не ме питай защо те искам...

Знаеш - отговор няма!

Това е като въздуха,

който дишат двама.


Не ме питай защо те мечтая...

Знаеш - отговор няма!

Това е като слънцето,

което огрява двама.


Не ме питай защо те жадувам...

Знаеш - отговор няма.

Това е като ручей, 

който пият двама.


Не ме питай защо те сънувам...

Знаеш - отговор няма!

Това е като залъка, 

който споделят двама.


Не ме питай защо, не ме питай ...

Знаеш - отговор има!

Това е любовна магия,

която да дъно ще пия!


© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??