28 сент. 2015 г., 23:52

Не ме разбирай грешно (Монолог на една прелъстителка) 

  Поэзия » Другая
568 0 6

Не ме разбирай грешно, но не съм

жената, за която да си струва

да се лишиш от крепкия си сън,

от къща, от дете и от съпруга.

 

За всичко се заплаща в този свят,

а сигурно на другия е двойно.

Ще ти омръзна и след месец-два

ще бъда скучна, глупава, без стойност.

 

Не ме разбирай грешно, пипала

да те обвия и не пусна, имам.

На Бог благодари, че съм била

с теб честна днес.

Че лъжа и за трима.

 

Валентина Йосифова

26.09.2015 г.

 

© Валентина Лозова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??