Не ме разбирай грешно, но не съм
жената, за която да си струва
да се лишиш от крепкия си сън,
от къща, от дете и от съпруга.
За всичко се заплаща в този свят,
а сигурно на другия е двойно.
Ще ти омръзна и след месец-два
ще бъда скучна, глупава, без стойност.
Не ме разбирай грешно, пипала
да те обвия и не пусна, имам.
На Бог благодари, че съм била
с теб честна днес.
Че лъжа и за трима.
Валентина Йосифова
26.09.2015 г.
© Валентина Лозова Всички права запазени