10 сент. 2009 г., 22:59

Не ме ревнувай 

  Поэзия
784 0 5

Не ме ревнувай

 

 

От спомени не ме ревнувай

нито от стари любови.

Одавна всички са минали,

никоя веч ме не трови.


Примката сам си не слагай,

недей чуди се те кои са,

че до една забравени са

и тичат пак сред иглолиса.


Вярно, помня имената,

но недей ревнувай, моля!

От тях спомен ми остана...

скица,

шал

и силна воля.


Недей се замисляй, не трябва!

Така ни мъчиш и двамата.

Приемай ме малко отвяна,

но махни от себе си камъка.


От спомени не ме ревнувай!

Вярно, има ги, ала от лед.

Ще се пръснат с мойта гибел,

но до тогава само с теб!

 

 

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??