24 мар. 2010 г., 07:52

Не ме спасявай 

  Поэзия » Любовная
640 0 9

Не ме търси!

Сега съм във дълбокото.

По тъмни, празни улици се скитам

и срещам парещи медузи

на истини, които светят,

от теб и мене премълчани.

Не ме търси!

Във себе си потънах.

Ще се удавиш и ще те намеря

във корените сплетени на спомена...

Бездънно е да знаеш,

че Утре няма да е Вчера.

Не ме спасявай!

Отрежи въжето.

По вятъра отплувай.

© Тет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??