Mar 24, 2010, 7:52 AM

Не ме спасявай 

  Poetry » Love
629 0 9

Не ме търси!

Сега съм във дълбокото.

По тъмни, празни улици се скитам

и срещам парещи медузи

на истини, които светят,

от теб и мене премълчани.

Не ме търси!

Във себе си потънах.

Ще се удавиш и ще те намеря

във корените сплетени на спомена...

Бездънно е да знаеш,

че Утре няма да е Вчера.

Не ме спасявай!

Отрежи въжето.

По вятъра отплувай.

© Тет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??