4 июн. 2019 г., 22:56

Не ме съди 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
544 1 0

не ме съди, обичай

за това си се родила

болката отвличаш

с тъй жива, нежна сила

 

гориш и мене ме боли

но греховете са да се прощават

горя, но моля те, прости –

те във тъмното въстават

 

а ние сме на светлината

пораснали деца в игри

тъй както виното е за вината

                                               си за мене ти

 

 

 

© Kiddo Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??