4.06.2019 г., 22:56 ч.

Не ме съди 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
534 1 0

не ме съди, обичай

за това си се родила

болката отвличаш

с тъй жива, нежна сила

 

гориш и мене ме боли

но греховете са да се прощават

горя, но моля те, прости –

те във тъмното въстават

 

а ние сме на светлината

пораснали деца в игри

тъй както виното е за вината

                                               си за мене ти

 

 

 

© Kiddo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??