2 янв. 2015 г., 16:51

Не ми се спи 

  Поэзия
365 0 4

Не ми се спи.

Говоря със звезди.

Яздейки тъмното небе,

на групи ми намигат.

 

Унесено гледат земята.

Знаят всички тайни.

Досрамя ме за една,

а хиляди блуждаят в мрака!

Насмешливо гледат,

аз говоря -

почти душа разголих...

Изтръгват сънена въздишка.

Сбогом! Утре вечер ще се видим!

© Василка Ябанджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??