19 мар. 2008 г., 12:06

Не ми стига 

  Поэзия
686 0 2

Не ми стига да знам, че ме чакаш,

не ми стига да ме обичаш...

Когато си тръгна, не плаках,

когато си тръгнах, не тичах,

 

не исках да бъда до тебе,

нито пък твоя принцеса...

А чувствах те адски потребен...

и зная, че бях ти потребна...

 

Когато бе тъжен, се смеех,

когато бях тъжна, те исках...

 

Не ми стига да бъдеш до мене,

но  стига ми да те обичам.

© Румяна Славкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??