19 mar 2008, 12:06

Не ми стига 

  Poesía
688 0 2

Не ми стига да знам, че ме чакаш,

не ми стига да ме обичаш...

Когато си тръгна, не плаках,

когато си тръгнах, не тичах,

 

не исках да бъда до тебе,

нито пък твоя принцеса...

А чувствах те адски потребен...

и зная, че бях ти потребна...

 

Когато бе тъжен, се смеех,

когато бях тъжна, те исках...

 

Не ми стига да бъдеш до мене,

но  стига ми да те обичам.

© Румяна Славкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??