28 дек. 2008 г., 23:00

Не мога 

  Поэзия » Любовная
999 0 11
 

Не мога да съм залез.

Страх ме е от тъмнината.

Не мога да съм остров.

Сред океана. Непозната.

Не мога да съм птица.

Криле не ще разперя.

Не мога да съм река.

Имам само огледало и сълзи.

Безкрайна съм.

                Ще бъда изгрев.

В съня ти.

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??