Dec 28, 2008, 11:00 PM

Не мога 

  Poetry » Love
998 0 11
 

Не мога да съм залез.

Страх ме е от тъмнината.

Не мога да съм остров.

Сред океана. Непозната.

Не мога да съм птица.

Криле не ще разперя.

Не мога да съм река.

Имам само огледало и сълзи.

Безкрайна съм.

                Ще бъда изгрев.

В съня ти.

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??