6 июн. 2008 г., 12:38

Не мога да говоря 

  Поэзия » Другая
759 0 21
 

Не мога да говоря за любов,

защото се стопи в еквиваленти

на мъртъв еклектичен послеслов,

прегърбен от илюзии вселенски.

 

Не мога да говоря за сълзи,

защото те са страшно недоверие,

безчувствени, припаднали мъгли,

родили се в нелепо измерение.

 

Не мога да говоря! Думи нямам...

Изтръпнала е цялата Вселена...

Изгубих най-красивата си вяра

и всъщност съм безкрайно уморена...

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??