7 апр. 2008 г., 01:28

Не мога да плача 

  Поэзия
1027 0 4
 

 

 

Не мога да плача

 

Не мога да плача...

А така ме боли!

Искам на някой да кажа,

но гласът ми трепти.

От болка изгарям,

а не потичат сълзи,

Сама се затварям,

но от тишината боли.

Все по-силно тя ми крещи;

"Излез и болката забрави!"

Отивам, бягам навън, сама...

Къде си? Къде си? Пак самота.

Няма те... няма те в нощта.

 

Ох, как ме боли,

а не мога да плача.

Искам, искам сълзи!

Да се освободя от мрака!

И като след дъжд да ме огрее светлината...

 

Да не плачеш, било сила,

аз слабост бих казала...

 

 

© Велислава Адрианова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??