27 сент. 2011 г., 15:00

Не мога да задържа болката 

  Поэзия » Эротическая
692 0 1
Не мога да задържа болката
Греха си съм целувал до премала,
навярно в сън, изпъстрен с чудеса,
така и тя дори не е разбрала -
невинна среща ме след сън сега.

Наивно се помислих, че ще мога
чрез клада да разпаля пък страстта.
Затуй и стъкнах там греховен огън -
не отговори, пламнала и тя.

Кръстосвал съм насън по нежна кожа
с устни в греховно прилежание,
почувствал се едва ли не велможа,
сам, в ненаситно обожание.

Но ето днес видях - усмихната е,
навярно по-щастлива зарад мен.
И озарена от една мечта е -
да бъда вечно Слънчевият Ден!



© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Той се обажда, може да е за нещо дребно, но междудумията просто помнят: "Обичам те..." Той се обажда, почти винаги за нещо дребно, но представата за това, което всъщност означава за теб, изтрива междудумията. ТОЙ се ОБАЖДА!
Предложения
: ??:??