24 июл. 2008 г., 15:13

***(не мога да заспя) 

  Поэзия » Другая
775 0 18

не зная колко е часът в мене

е студено 
треперя и горя смълчани думи

ме затрупват
утро някакво  е мръкнало 
с криви пръсти дърпа ми очите 
и разчопля несънуваната сянка
облечена нахално в мойта дреха
коса мъглива със замах разпуска
и жарко-ледено изпепелява 
едничката ми мисъл


да заспя! 


© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??