Не може всичко да ти е наред.
Не може.
Днес може зъб да се обади, или сърцето нещо да прескочи.
Ще счупиш чаша, ще се препънеш в спомен.
Не може все да е добре.
Не може всичко да ти е наред.
Ще си изгубиш ключа.
Колата ще се развали, и локвите ще тръгнат по паважа.
Китарата ти ще се счупи, и римите ще хванат пътя.
Не може все да е добре в този свят.
Не може.
Не може всичко да ти е наред.
Дори и да изглежда отстрани перфектно
За публиката справяш се отлично.
Ала това е пантомима.
Ще те човъркат лоши мисли, обувките ти ще пропускат.
Ще зърнеш птиче, и ще си спомниш,
че отдавна май не си се влюбвал.
Не може все да е добре.
© Svetoslav Vasilev Все права защищены