19.06.2023 г., 7:12 ч.  

Не може 

  Поезия » Друга
219 0 2

 

Не може всичко да ти е наред.

Не може.

Днес може зъб да се обади, или сърцето нещо да прескочи.

Ще счупиш чаша, ще се препънеш в спомен.

Не може все да е добре.

 

Не може всичко да ти е наред.

Ще си изгубиш ключа.

Колата ще се развали, и локвите ще тръгнат по паважа.

Китарата ти ще се счупи, и римите ще хванат пътя.

Не може все да е добре в този свят.

Не може.

 

Не може всичко да ти е наред.

Дори и да изглежда отстрани перфектно

За публиката справяш се отлично.

Ала това е пантомима.

Ще те човъркат лоши мисли, обувките ти ще пропускат.

Ще зърнеш птиче, и ще си спомниш, 

че отдавна май не си се влюбвал.

 

Не може все да е добре.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Svetoslav Vasilev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • 🙂
  • Конечно все не может быть хорошо, но... мне бы эти Ваши проблемы...
    5Звездочек Вам для улучшения настроения, если вдруг зуб заболит... или сосед дрель достанет
Предложения
: ??:??