5 февр. 2010 г., 19:58

Не на генното мудификансво! 

  Поэзия » Юмористическая
718 0 12

Ма стига с тия далавери!

Ма стига с тоя пруизвол!

Като го чух и са одзверих:

нафсякъди из къра гол,

от текезето, как им щуква,

да сеят щяли нящо там...

Домата ставал като тиква

и моркува като салам!

Чиреши като любиници,

а като риба пък пипер...

В главити дъли нямат трици!?

Ни знам, ма като чух го, зер

си мисла – ми ако абуриген

яде го туй, како го чака...

Ша придубий тен зилен

и ша пруходи на 3 крака.

Затуй, сакън, ни ща таквиз

и са настройвам начи анти!

Прутив малула, лук, кирвиз...

и прочий мудификанти!

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??