Ма стига с тия далавери!
Ма стига с тоя пруизвол!
Като го чух и са одзверих:
нафсякъди из къра гол,
от текезето, как им щуква,
да сеят щяли нящо там...
Домата ставал като тиква
и моркува като салам!
Чиреши като любиници,
а като риба пък пипер...
В главити дъли нямат трици!?
Ни знам, ма като чух го, зер
си мисла – ми ако абуриген
яде го туй, како го чака...
Ша придубий тен зилен
и ша пруходи на 3 крака.
Затуй, сакън, ни ща таквиз
и са настройвам начи анти!
Прутив малула, лук, кирвиз...
и прочий мудификанти!
© Борко Бърборко Всички права запазени