19 дек. 2008 г., 16:46

Не... не е това... 

  Поэзия » Любовная
1445 0 70

 

 

 

                    Не, не е това...
                    наполовина мъка,
                    наполовина тъга,
                    не, не е това
                    без сърце,
                    без горещи ръце,
                    от мен до теб самота
                    без блясък,
                    само студ
                    и тишина
                    не, не е това...

                    отвори си прозореца,
                    нека
                    плисне дъждът,
                    нека
                    гръм да удари,
                    да изкове
                    светлина,
                    да бликне сълза,
                    копита да святкат
                    от душа
                    до душа...

                    нека огън гори,
                    нека стихия
                    ни брули,
                    нека изригне
                    вулкан,
                    нека
                    придойде река,
                    нека жив е животът,
                    за последно...
                    нека да е
                    само най-доброто!

 

                

                     http://www.youtube.com/watch?v=GC5E8ie2pdM&ob=av2n

 

                                      Музика >  Тина Търнър - The best

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??