http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=258531
"Еврика!!! Сетих се!!!
Разум? Чувство?
Да се съчетаят е цяло изкуство...
Болка и Смях,
Чувство и Ум,
Реалност и Сън...
Излизам навън...
Светлина аз видях...
Гръмотевичен шум...
Търся пътека - огряна!
Търся Обич - мечтана!
Вяра и Надежда - казахме - има!
Ако намерим Любов - ставаме трима!
Извинете? Простете?
Нали там тримата ще ни заведете?
Да, точно ВИЕ - РАЗУМ И ЧУВСТВО!
Заведете ни заедно - туй е Изкуство!
От дългата Зима ще спасиме Душата..." -
Туй бяха на Надеждата словата...
© Ирен Все права защищены