Sep 4, 2011, 5:05 PM

Не оставяйте да замръзне Душата! - 2 

  Poetry
464 0 2

 

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=258531

 

 

"Еврика!!! Сетих се!!!

Разум? Чувство?

Да се съчетаят е цяло изкуство...

Болка и Смях,

Чувство и Ум,

Реалност и Сън...

Излизам навън...

Светлина аз видях...

Гръмотевичен шум...

Търся пътека - огряна!

Търся Обич - мечтана!

Вяра и Надежда - казахме - има!

Ако намерим Любов -  ставаме трима!

Извинете? Простете?

Нали там тримата ще ни заведете?

Да, точно ВИЕ - РАЗУМ И ЧУВСТВО!

Заведете ни заедно - туй е Изкуство!

 

 

От дългата Зима ще спасиме Душата..." -

 

Туй бяха на Надеждата словата...

 

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??