23 июл. 2008 г., 22:51

Не отминавай! 

  Поэзия
809 0 11
 

* * *

 

Срещнах те...

Когато не очаквах,

в моя свят се появи!

Розата, която ми поднесе,

все нещо мило ми шепти...

 

И думите и галят ме, когато

си далеч от мойте дни...

А аленото повече плътнее

във вазата, отрупана с мечти...

 

Не отминавай!

 

Розата в сърцето е богата

и не спира,

                 и не спира

                               ДА ШЕПТИ...           

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??