* * *
Срещнах те...
Когато не очаквах,
в моя свят се появи!
Розата, която ми поднесе,
все нещо мило ми шепти...
И думите и галят ме, когато
си далеч от мойте дни...
А аленото повече плътнее
във вазата, отрупана с мечти...
Не отминавай!
Розата в сърцето е богата
и не спира,
и не спира
ДА ШЕПТИ...
© Неделина Кабаиванова Всички права запазени