8 мая 2007 г., 10:25

Не пишеш вече стихове за мен 

  Поэзия
916 0 4

Не пишеш вече стихове за мен.
Картините, които нарисувах,
захвърлил си във някое мазе.
Очите ти със мойте не флиртуват,

по тялото ми вече не играят...
Е, тръгвам си далеч оттук.
И май това сама си го направих -
отблъснах те, защото имах друг.

© Татяна Начкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??