8.05.2007 г., 10:25 ч.

Не пишеш вече стихове за мен 

  Поезия
920 0 4

Не пишеш вече стихове за мен.
Картините, които нарисувах,
захвърлил си във някое мазе.
Очите ти със мойте не флиртуват,

по тялото ми вече не играят...
Е, тръгвам си далеч оттук.
И май това сама си го направих -
отблъснах те, защото имах друг.

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??