May 8, 2007, 10:25 AM

Не пишеш вече стихове за мен 

  Poetry
925 0 4

Не пишеш вече стихове за мен.
Картините, които нарисувах,
захвърлил си във някое мазе.
Очите ти със мойте не флиртуват,

по тялото ми вече не играят...
Е, тръгвам си далеч оттук.
И май това сама си го направих -
отблъснах те, защото имах друг.

© Татяна Начкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??