28 янв. 2011 г., 12:32

Не питай 

  Поэзия » Любовная
441 0 0

Не ме питай за името ми...

Не ме питай

за годините ми,

за града,

за моята работа...

Провери коя съм

и каква съм

по чувствата ми,

по очите ми,

по движенията...

Ще разбереш всичко за мен

до последната ми капка кръв...

© Татяна Наева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??