Не ме питай за името ми...
Не ме питай
за годините ми,
за града,
за моята работа...
Провери коя съм
и каква съм
по чувствата ми,
по очите ми,
по движенията...
Ще разбереш всичко за мен
до последната ми капка кръв...
© Татяна Наева All rights reserved.