18 апр. 2011 г., 09:04

Не питай...дали ми се плаче 

  Поэзия
1773 0 36

Попитай ме каквото искаш.

Какво ми струват два въпроса!?

Мълчиш и здраво зъби стискаш

пред сянката ми тъмнокоса.

 

Попитай ме за времето във нас,

прокълнато от вечните тегоби.

За оня писък в сетния ми час

изпратил всяка милост в гроба.

 

Попитай ме...( кому е нужен страх),

че отговорите скимтят като сираче.

След мен остава само шепа прах,

а ти ме питаш пак дали ще плача.

© Николина Милева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??