5 авг. 2021 г., 22:46

Не питам повече 

  Поэзия » Любовная
176 0 2

 

    

      Не питам повече

 

Къде си бил ти толкова години,

а може би от мене си се крил?

Или в различни светове незрими –

ти път към мен не си открил?

 

Понякога най-странното се случва,

животът ни поднася чудеса

и тайните си трудно той открива,

но ни пленява с мила красота.

 

Достатъчно е само, че те има,

че мога с думи да те назова

и в моята душа така ранима

ти внесе много обич, светлина.

 

Къде си бил ти толкова години?

Не питам повече, не говори!

Да повървим отново мълчаливи

във следващите дълги летни дни!

             

                     Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??