16 февр. 2011 г., 21:03

Не помня как съм те обичала 

  Поэзия
768 0 0

Не помня как съм те обичала.

Да, знам, че беше толкова безкрайно

и пред очите ти занемяла сричах,

и бях благословена, и благодарна.

Не помня. Изтри се от сърцето ми.

А мислех си, че там си се внедрил.

А толкоз лесно смених декорите, веднъж усетих ли,

че с мъка по тебе вече съм препила.

Оказа се все пак, че съм от тези, другите,

 които не са родени за любов.

А колко хора по пътя си сме подлъгали...

Не си виновен ти, нещо в мен е твърде сурово...

 

16.02.2011г.

гр. Сопот

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??