Не се страхувай от предчувствия!
Съдбата недолюбва слабоволните.
Една любов е истинско изкуство,
когато носи страст и задоволство.
Недей да се загубваш във носталгия!
От счупеното реже цял живот.
Не се лепят парчета от безкрайности.
Безкрайното е моята любов.
И няма да те лъжа - ще е трудно,
но миговете наши предстоят.
Защото с теб сме влюбени до лудост.
А лудите красим го тоя свят!
Стихопат.
Danny Diester
© Данаил Антонов Все права защищены