30.06.2020 г., 19:15 ч.

Не се лепят безкрайности 

  Поезия » Любовна, Философска
544 4 7

Не се страхувай от предчувствия! 

Съдбата недолюбва слабоволните. 

Една любов е истинско изкуство, 

когато носи страст и задоволство. 

Недей да се загубваш във носталгия! 

От счупеното реже цял живот. 

Не се лепят парчета от безкрайности. 

Безкрайното е моята любов. 

И няма да те лъжа - ще е трудно, 

но миговете наши предстоят. 

Защото с теб сме влюбени до лудост. 

А лудите красим го тоя свят! 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??