Написана на: 2010-03-06 12:30:20 |
Не се страхувай да кажеш:Обичам те!Не се страхувайда посрещнеш Любовта -онази, голямата,изпепеляващата,която идва само веднъжв живота.Не се страхувайда обичаш, момиче!Любовта ечудото на Живота!Чудото, без коетоне можем.Останалотое съществуване.Добре дошла,моя Любов!Сбъдната,сънувана,огнена,изцеляваща...
|
© Елина Иванова Все права защищены