Mar 11, 2010, 2:40 PM

Не се страхувай 

  Poetry » Love
655 0 2
  Написана на: 2010-03-06 12:30:20

Не се страхувай да кажеш:

Обичам те!

Не се страхувай

да посрещнеш Любовта -

онази, голямата,

изпепеляващата,

която идва само веднъж

в живота.

Не се страхувай

да обичаш, момиче!

Любовта е

чудото на Живота!

Чудото, без което

не можем.

Останалото

е съществуване.

Добре дошла,

моя Любов!

Сбъдната,

сънувана,

огнена,

изцеляваща...

 

 

© Елина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??